TanumStrand

Grebbestad

Hjärtligt välkommen till TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän.
Västkustens pärla precis vid havskanten.

På TanumStrand bor du alltid havsnära året runt. På hotellet eller i en mysig stuga. Kommer du med egen båt lägger du självklart till i vår gästhamn. Utöver en helt ny unik spaavdelning har TanumStrand massor att erbjuda dig som gäst. Med ett stort aktivitetsutbud, fantastisk shopping och havet som närmsta granne är det en underbar oas i vardagen både för dig som reser ensam och i grupp.

Lördagen 28 maj slår vi upp dörrarna till TanumStrands nya SPA! Upplev en bohuslänsk SPA-ritual med garanterat hälsobringande effekter! I långsamt tempo varvar du ner med ömsom kalla och varma källor för att avslutningsvis unna dig en stund i relaxen på de varma bohuslänska klipporna. I ritualen finns också möjlighet att pröva en unik lerinpackning med mineralrik havslera från Grebbestad och ge blodcirkulationen en boost med isskrubb.

Utöver detta finns det möjlighet att inhämta livgivande energi i vårt nya ljusrum, ett fantastiskt sätt att fylla sinne och kropp med nya krafter året runt. Här kan du blunda och drömma dig bort i ljuva sommarlandskap.

I den nya SPAavdelningen erbjuds bad både inom och utomhus. Vad sägs om att uppleva en stjärnklar himmel från poolen utomhus eller att njuta av ett frostigt havslandskap omsluten av varmvatten. Allt kommer vara öppet för stämningsfulla upplevelser alla årstider, och är du modig finns möjlighet att ta ett bad i det salta havet vinter såväl som vår.

Genom mjuka händer, musik och lugnande dofter ger spaterapeuten dig en helhetsupplevelse. Massage, ansiktsbehandling eller fotvård - valet är ditt och möjligheterna är många!
En stund bara för dig, varmt välkommen!


TanumStrand

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1545 SEK
Grebbestad

TanumStrand

457 95 Grebbestad

E-post: bokning@tanumstrand.se

Telefonnummer:
0525-190 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.