TanumStrand

Grebbestad

Hjärtligt välkommen till TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän.

På TanumStrand bor du alltid havsnära året runt. På hotellet eller i en mysig stuga. Kommer du med egen båt lägger du självklart till i vår gästhamn. Utöver en helt ny unik spaavdelning har TanumStrand massor att erbjuda dig som gäst. Med ett stort aktivitetsutbud, fantastisk shopping och havet som närmsta granne är det en underbar oas i vardagen både för dig som reser ensam och i grupp.

Utöver detta finns det möjlighet att inhämta livgivande energi i vårt nya ljusrum, ett fantastiskt sätt att fylla sinne och kropp med nya krafter året runt. Här kan du blunda och drömma dig bort i ljuva sommarlandskap.

I den nya SPAavdelningen erbjuds bad både inom och utomhus. Vad sägs om att uppleva en stjärnklar himmel från poolen utomhus eller att njuta av ett frostigt havslandskap omsluten av varmvatten.

Boka på:
0525-190 XX

TanumStrand

457 95 Grebbestad

E-post: bokning@tanumstrand.se

Telefonnummer:
0525-190 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.