Ålands Turist & Konferens Hotell Arkipelag

MARIEHAMN, Åland

Golf-Åland All in One
Detta är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Oavsett vilken paketvariant ni väljer får ni mycket golfresa för pengarna. Den nya fantastiska Slottsbanan 2.0 kommer att vara spelklar i juli. Vill ni spela på den finns det all anledning att "slå till" med en bokning så snart som möjligt!
Utförlig beskrivning här

Företagsgolf
Här presenterar vi vårt bästa paketerbjudande för alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt 2-dagars golfevent på Åland.
Utförlig beskrivning här

Grönt kort på Åland
Det här är Ålandsresepaketet för dig som är beredda på att satsa några semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - Ålands Golfklubbs head pro Chris Waldron kommer att göra dig till golfare!
Utförlig beskrivning här

Golf på Ålands alla banor
Ålandspaket omfattande båtresa Kapellskär-Mariehamn-Kapellskär eller/valfritt Grisslehamn-BerghamnGrisslehamn, tre golfrundor med bokade starttider på Eckeröbanan, Kungsbanan och Slottsbanan samt två hotellövernattningar inklusive frukost.
Utförlig beskrivning här

Boka på:
+358 457 526 70XX

Ålands Turist & Konferens Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 MARIEHAMN, Åland

E-post: henrik@turist-konferens.ax

Telefonnummer:
+358 457 526 70XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.