Boka spaweekend, spapaket i Skåne.

Åk i väg på en weekend till ett spa i Skåne. Kanske en ansiktsbehandling eller ett lyxigt spapaket med övernattning på ett av de spahotell som finns här.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Örums Nygård
Löderup - Skåne
Spa på Österlen. Mitt mellan Ystad och Simrishamn hittar du vårt smakfullt inredda gårdshotell med en underbar spaavdelning och 15 stora ljusa rum. I restaurangen serveras ljuvlig mat för den känsliga gommen.

Lydinge Resort
Hyllinge - Skåne
Sätt dig själv och ditt välmående i centrum för en stund. Unna dig ett besök i vår nybyggda relaxavdelning på 200 kvm. Här hittar du bastu, IR-bastu, 3 utomhusjacuzzi, kalldusch, underbara loungemöbler för skön avkoppling, spelrum med ...

Hotel Skansen, Båstad
Båstad - Skåne
Hotel Skansens generösa SPA-avdelning erbjuder gemensam ångbastu & torrbastu. Japansk pool, upplevelsedusch, en klöverformad pool med havsutsikt och sköna vilstolar. Kanske väljer du att boka en SPA-behandling eller en kur under ditt besök.

Torekov Hotell
Torekov - Skåne
Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna här i vårt SPA. Luft, vatten, eld och jord är naturens egna element och på denna välgörande kraftkälla bygger..

Pris fr 1695 SEK
Torekov
Pris fr 3295 SEK
Torekov
Pris fr 2370 SEK
Hyllinge
Pris fr 997 SEK
Hyllinge